• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Sikkerhedskopiering og gendannelse

Windows indeholder forskellige indbyggede værktøjer og funktioner, som giver dig mulighed for at oprette sikkerhedskopier af dine filer, programmer og systemindstillinger. Disse sikkerhedskopier kan gemmes lokalt på eksterne drev eller netværksplaceringer eller endda i skyen for at give ekstra sikkerhed.

Moderne Dell-pc'er leveres med SupportAssist OS Recovery, der hjælper dig med at diagnosticere hardwareproblemer, reparere din computer, sikkerhedskopiere filer eller gendanne computerens fabriksindstillinger i tilfælde af problemer eller fejl.

Windows Sikkerhedskopiering

Når du slår Windows Sikkerhedskopiering til, gemmer Windows de indstillinger, du vælger, på tværs af alle Windows-enheder, der er logget på med din Microsoft-konto.

Åbn indstillingerne for Windows Sikkerhedskopiering

• Synkronisering af OneDrive-mappe
    • Slå OneDrive-mappesynkronisering til for at begynde at sikkerhedskopiere dine filer og mapper direkte fra Indstillinger.
  • Husk mine programmer
    • Windows husker de programmer, du har installeret, og hjælper dig med at gendanne dem fra Microsoft Store på dine nye enheder.
  • Husk mine præferencer
    • Du kan sikkerhedskopiere dine præferencer, herunder hjælp til handicappede, adgangskoder, sprog og andre Windows-indstillinger. Hvis du aktiverer Andre Windows-indstillinger, synkroniserer Windows også visse enhedsindstillinger (f.eks. printere og mus), Indstillinger i Stifinder og meddelelsesindstillinger.

Du kan slå Windows-sikkerhedskopiering til og vælge dine indstillinger for sikkerhedskopiering ved at vælge Start > Indstillinger > Konti > Windows Sikkerhedskopiering.

Åbn Windows Sikkerhedskopiering

Indstillingerne for Windows Sikkerhedskopiering i Windows viser OneDrive-synkroniseringsstatus, en programliste og præferencer for sikkerhedskopiering

Sikkerhedskopiér din enhed til OneDrive

Alle computere har standardmapper som f.eks. Skrivebord, Dokumenter, Musik, Billeder og Video, som man bruger, men som muligvis ikke er inkluderet i din OneDrive. Sikkerhedskopiér disse mapper til din OneDrive for at sikre, at de er beskyttede og til rådighed på tværs af alle dine enheder.

Konfigurer sikkerhedskopiering af mapper

1. Åbn OneDrive-indstillingerne (vælg OneDrive-skyikonet i meddelelsesområdet, vælg ikonet for hjælp og indstillinger for OneDrive og derefter Indstillinger).
  2. Gå til fanen Synkroniser og sikkerhedskopier.
  3. Vælg Administrer sikkerhedskopiering.

Hvis du vil starte sikkerhedskopieringen af en mappe, skal du vælge en mappe, der ikke er sikkerhedskopieret, og derefter vælge Gem.

Hvis du vil stoppe sikkerhedskopieringen af en mappe, skal du vælge til/fra-indstillingen for mappen for at slå den fra. Der vises en bekræftelsesdialogboks med nogle få muligheder:

• Fortsæt med at sikkerhedskopiere denne mappe, så mappen bliver sikkerhedskopieret.
  • Med Kun OneDrive opbevares filerne i din OneDrive-mappe; de ligger ikke i nogen mappe på computeren.
  • Med Kun denne computer flyttes filerne fra din OneDrive-mappe til mappen på computeren.

Knappen Administrer sikkerhedskopiering på OneDrive-synkroniserings- og sikkerhedskopieringsindstillinger

Sikkerhedskopiér enheden til et eksternt drev

I Windows kan du sikkerhedskopiere og gendanne filer ved hjælp af Sikkerhedskopiering og gendannelse eller Filhistorik. Filhistorik er som standard deaktiveret i Windows.

Sikkerhedskopiér mapper ved hjælp af Filhistorik, åbn Start > Filhistorik (Windows 11) eller Indstillinger for sikkerhedskopiering (Windows 10) > Tilføj et drev > Flere indstillinger.

Hvis du vil sikkerhedskopiere hele computeren, skal du åbne guiden Kontrolpanel > Sikkerhedskopiering og gendannelse > Opret en systemafbildning.

Gendan din enhed vha. SupportAssist OS Recovery

SupportAssist OS Recovery-miljøet giver dig mulighed for at diagnosticere hardwareproblemer, reparere din computer, sikkerhedskopiere dine filer eller gendanne din computers fabriksindstillinger.

Få mere at vide om, hvordan du gendanner din pc ved hjælp af SupportAssist OS Recovery.

Scan, reparer, knappen Start nulstilling i SupportAssist OS Recovery

Download operativsystemets genoprettelsesafbildning til din Dell

Download operativsystemets genoprettelsesafbildning, og opret et USB-genoprettelsesmedie til din Dell. Denne genoprettelsesafbildning er tilpasset din Dell-enhed og omfatter operativsystemet og fabriksinstallerede drivere og programmer.

Gå til Dell.com/support/osrecovery. Brug Dell OS Recovery-værktøjet på en Windows-computer til at downloade operativsystemets genoprettelsesafbildning og oprette et USB-genoprettelsesmedie.

Hvis du ikke har en Windows-computer, kan du få hjælp til at downloade og oprette et genoprettelsesmedie ved hjælp af en Ubuntu-, Linux- eller Mac-computer.

Dell OS Recovery-værktøj, der viser Dell-systemet identificeret automatisk